website foto pand blauwe boom.jpg

Visie en benadering.

Met mijn team creëer ik inspirerende, duurzame en comfortabele omgevingen waarin het leven geleefd kan worden. Wonen, werken, ondernemen, besturen, ontmoeten, opgroeien, liefhebben, ontspannen, verzorgd worden en Genieten.

Omgevingen die aansluiten bij de behoeften van de mens. Ruimte dus voor passie, ontwikkeling, inspiratie, groei, prestatie, competitie, rust, verdriet en geluk.

 

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze interieurs hebben een tijdloze basis, we werken waar mogelijk met verantwoorde materialen  (graag circulair) en houden ons niet bezig met trends.

 

Geen enkel project is eender, maar bij ieder project maakt de opdrachtgever deel uit van het ontwerpteam. Zo wordt in samenspraak en in heldere fasering naar een eindproduct toe gewerkt.

 

De opdrachtgever wordt middels 3D visualisatie, moodboards en materiaalbemonstering zorgvuldig meegenomen in de planvorming. Plannen worden indien wenselijk uitgewerkt in technische tekeningen, materiaalstaten en een kostenoverzicht/ -raming.

 

Wij blijven bij voorkeur betrokken bij de realisatie en hebben ruime ervaring met het aansturen van uitvoerende partijen.

UP