Team Buro Bogaarts 6.jpgWerkgebied.

Ons werkgebied is erg divers: Wij ontwerpen omgevingen voor mensen, geïnspireerd door mensen.

 

Bedrijven en overheid; De jarenlange ervaring op het gebied van inrichten van werkplekomgevingen heeft ons langs vele stijlen en benaderingen gevoed; Het Nieuwe Werken, werkproces innovaties, circulaire economie, herbestemming. Wij houden ons bezig met organisatiegericht huisvesten, waarbij de behoefte, mogelijkheden en ambitie van een organisatie richting bepalend zijn. Onze referenties laten zien hoe we omgaan met de corparatie identity. (Zie bijvoorbeeld de referentieprojecten Perplex, DAAN, Teijin, Swagelok, Gemeente Nederbetuwe en Gemeente Zevenaar).

 

Zorg; Ontwerpen voor omgevingen waar zorg wordt verleend is ontzettend dankbaar. Wij hebben met veel plezier gewerkt voor verschillende zorginstellingen. Omgevingen waar het bijvoorbeeld gaat om het comfort voor dementerende ouderen of een omgeving vol verwondering en fantasie voor kinderen waarvan het leven helaas vroeg eindigt.

 

Particulieren; Wij ervaren het als een privilege om binnen te mogen stappen in het leven, reilen en zeilen van een particulier. Wij helpen bewoners een vertaalslag te maken van een ongecensureerde wensenlijst naar een praktisch uitvoerbaar plan. Interieuradvies, verbouwing, uitbreiding, renovatie.

 

Retail; In de wereld van retail geven wij graag vorm aan de beleving van een verkoopondersteunende omgeving. De geraffineerde presentatie van producten de achterliggende marketing- en merchandise gedacht zijn zaken waar wij als ontwerpers van smullen! Referenties; Rank Xerox, LG Electronics, Group SEB.

 

UP