NL   EN

Wildenberg Advocaten Nijmegen

Het bijzondere gevoel en de ambiance die kenmerkend was voor de voormalige huisvesting van dit advocatenkantoor vertalen naar een nieuw kantoor. De werkplekken voor de verschillende medewerkers en functies zo positioneren dat deze, in een veel opener kantoor dan men gewend was, goed kunnen functioneren. in het vorige pand beschikte men over eigen kamers wat een goede interne communicatie redelijk onmogelijk maakte. De nieuwe, semi-open, situatie biedt door het strategisch plaatsen van transparante wanden, kasten met planten en akoestische panelen comfort, privacy en een esthetisch inspirerende werkplekomgeving. De ligging van Nijmegen aan de Waal, met de vele bruggen en het bruisende leven vormde de inspiratie van de toegepaste foto's van Thea van den Heuvel en is tevens terug te zien in de privacy folie op het glas. het kleurgebruik is naar voren gekomen tijdens de "kick off" brainstormsessie waaraan alle medewerkers van het advocatenkantoor deelnamen. Bijzonder aspect is dat de ruimte, ondanks de zeer beperkte daglichttoetreding totaal niet somber oogt. Slim gepositioneerde lichtbronnen waarmee accenten van licht worden gecreerd op fotopanelen , wanden en objecten zorgen voor een frisse en energieke beleving van de ruimte.

UP